Vi flytter!

Blærekreftforeningen har fått sin egen webside:

www.blærekreft.no

Den gule bloggen er flyttet til dette domenet, og den nye websida er bygd opp rundt bloggen igjen. Det betyr at du nå finner Den gule bloggen som et menypunkt på den nye websida. Alle følgere skal ha blitt overført. Hvis noe ikke fungerer, send en epost til post@blaerekreft.no og klag din nød!

Vi avslutter med en oversikt over planlagte aktiviteter nå fremover:

Uformelt treff i Tromsø tirsdag 22. okt.
Vi møtes på Biffhuset Skarven kl. 19.00. Med oss blir også Ola Lillenes fra NIFAB, som vil snakke om «Fra blåsyre til haibrusk, om alternativ kreftmedisin». Deretter mat og prat. Meld fra til tlf. 97512202 så fort som mulig dersom du vil være med. Treffet ble annonsert i iTromsø på lørdag.

Kurs ved UNN i Tromsø 23. – 24. okt.
Dette kurset har blitt avlyst på grunn av for liten deltagelse, men vi kjører vårt treff på tirsdag som oppsatt.

Uformelt treff i Oslo torsdag 24. okt. kl. 17.00
Kl. 17.00 møtes vi på Mathallen i Oslo for å hygge oss og bli kjent. Påmelding innen 22. okt. (pga. bordbestilling) til tlf. 97512202. Vi treffes på Smelteverket i kjelleren på Mathallen. 

Uformelt treff i Gamle Fredrikstad lørdag 26. okt. kl. 13.00
Vi møtes på verdens miste museum, Konglelig Norsk Humormuseum, i Gamlebyen ved Bastion 5. Det er et 20 m2 stort hus fullt av vitsetegninger fra norske topptegnere som Joker og Morten M. Deretter tusler vi bort til Major-Stuen og får oss en prat over en kaffekopp eller litt mat. For bordbestillingen vil vi gjerne vite hvor mange som kommer senst innen den 24., til tlf. 97512202.

Uformelt treff i Bergen 2. nov.
Trivelig prat og god mat på Zupperia i Nordahl Brunsgt. 9 (Permanenten) lørdag 2. nov. kl. 13. Påmelding: tlf. 97512202 innen torsdag 31. okt.

Likemannskurs Haraldvangen 8. – 10. nov.
Ta kontakt på tlf. 97512202 for mer informasjon snarest. Eva Buschmann fra CP-foreningen har hovedforedraget på lørdag morgen. Vi har 5-6 ledige plasser dersom noen vil være med. Slike kurs er ikke diagnosespesifikke og følger mer eller mindre samme opplegg uavhengig av hvem som arrangerer det, så også folk med andre diagnoser kan bli med oss.

Ekstraordinært årsmøte Haraldvangen 10. nov. kl. 11.00
Innkalling er sendt ut til medlemmene.

Uformelt treff i Drammen onsdag 13. nov. kl. 19.00
På Hotvet gård, Hotvetvn. 41 like utenfor Drammen sentrum har Buskerudgjengen nå fått sitt foreløpig faste tilholdssted. En veldig trivelig gjeng som svært gjerne serverer kaffe til flere enn seg selv. Mulig de får besøk av en urolog denne kvelden.

Vi avslutter med å vise et bilde av hvordan øverste del av websida ser ut, og ønsker vel møtt der!

Hjemmesida

PS: Kom disse oppdateringene som en overraskelse? Da har du ikke vært inne på den nye websida vår og sett! ;-D

Reklamer

Om Sunny

Helsearbeider
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Vi flytter!

  1. Tore Brevik sier:

    Gratulerer!

Kommentarer er stengt.