Mestringskurs for blærekreftpasienter 14. – 15. februar 2013

Disse dyktige og blide jentene ved Lærings- og mestringssenteret ved UNN er det som arrangerer kurset.

Disse dyktige og blide jentene ved Lærings- og mestringssenteret ved UNN er det som arrangerer kurset.

Mestringskurs for blærekreftpasienter er så sjelden vare at det er verdt en omtale. Ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø, skal det avholdes tidenes andre (!) mestringskurs i dette landet for blærekreftpasienter nå i februar. De driftige menneskene der arrangerte også det aller første av dette slaget, og det fikk strålende kritikk av deltagerne. Og det beste av alt: Du kan ta med din kjære!

Mer informasjon finner du her.

Det du trenger for å kunne bli med er en svært enkel henvisning fra legen. Folketrygden betaler mesteparten av moroa bortsett fra en egenandel på kr. 307 for selve kurset og litt for reisa (dette følger de faste satsene fra folketrygden), så økonomi er forhåpentligvis ikke noe hinder. Overnatting ordnes på pasienthotellet, ta kontakt for nærmere informasjon står det på hjemmesida.

Tromsø er en fantastisk by i seg selv. På den tida har også sola kommet tilbake for lengst, byen er vinterkledt og vakker og du har mye å glede deg til dersom du drar. Antagelig blir det lagt til rette for trivelig samvær rundt et velsmakende bord på torsdagskvelden, men man kan også vurdere å gå på konsert med Lars Bremnes og Fiolinan. Og hvis det ikke haster med å komme seg hjem på fredag ettermiddag kan man utfolde seg selv og sin elskede i Ballroom Dancing på Rica Hall til Tromsø Sr.Storband. Jeg går ut fra at «Sr» står for «Super-rabulistiske»…..

Reklamer

Om Sunny

Helsearbeider
Dette innlegget ble publisert i Om å takle situasjonen, Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Mestringskurs for blærekreftpasienter 14. – 15. februar 2013

  1. Tilbaketråkk: Nytt blærekreft-treff i Tromsø onsdag 13. februar 2013 | Den gule bloggen

Kommentarer er stengt.