En amerikaner i en Ferrari Fi-430

…pryder starten på bloggen Got Bladder Cancer? Den er skrevet av en mann på  såvidt over 50 år som fikk blærekreft i 2008. Han forteller sin historie på en veldig god og levende måte. Den anbefales på det varmeste.

Synes du engelsk er en utfordring å lese og trenger litt humor i hverdagen så prøv Google translations eller et annet oversetterprogram. Garantert mye moro! Håper du får noe fornuftig ut av det også.

Reklamer

Om Sunny

Helsearbeider
Dette innlegget ble publisert i Om å takle situasjonen, Om sykdommen, Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til En amerikaner i en Ferrari Fi-430

  1. Steve Kelley sier:

    Hello, thanks for the kind words. To be correct, I must tell your readers that the Ferrari is not mine, but belongs to a dear friend who let me drive it one time. It was a wonderful experience. I use this photo to illustrate that there is a good life to live beyond having cancer.
    Hei, takk for gode ord. For å være korrekt, må jeg fortelle leserne at Ferrarien ikke er min, men tilhører en kjær venn som lot meg kjøre den en gang. Det var en fantastisk opplevelse. Jeg bruker dette bildet for å illustrere at man kan ha et godt liv selv om man har kreft.

Kommentarer er stengt.